Matematik

Spørgsmål til andengradsligning

26. marts 2011 af JeanetteNK (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hej, jeg står med en andengradsligning, som jeg ikke helt forstår hvordan jeg skal løse da jeg ikke kan finde a,b og c for den, da den kun har to tal man kan bruge? Vil det sige jeg ikke kan bruge diskriminantformlen?

Se følgende:

2x2-8=0


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. marts 2011 af mathon

   a = 2
   b = 0
   c = (-8)


Svar #2
26. marts 2011 af JeanetteNK (Slettet)

 Super takker


Skriv et svar til: Spørgsmål til andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.