Matematik

Stevens power law

26. marts 2011 af Majkensb (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg skal skrive om Stevens power law, men jeg syns det er lidt svært at gennemskue hvad formlen helt præcist står for. Jeg ved at det har noget at gøre med jnd- eller det kan det potentielt have. Desuden er der nogen konstanter i formlen som jeg ikke helt forstår hvordan man finder/regner sig frem til. Den udgave af formlen jeg bruger er:

L=k*I^e

L=oplevet intensitet

k=personafhængig konstant

I=fysisk intensitet

e=konstant, afhængig af sansen

Jeg kunne virkelig godt bruge et eksempel på hvordan man bruger den her formel, da jeg tror at det ville hjælpe min forståelse af den. Desuden ville jeg virkelig gerne vide hvordan man finder de 2 konstanter i formlen. Man burde vel i princippet have dem på forhånd. Jeg skal bruge denne formel i forbindelse med lys.

På forhånd tak for hjælpen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Har det noget med dette at gøre http://en.wikipedia.org/wiki/Stevens'_power_law ?


Svar #2
27. marts 2011 af Majkensb (Slettet)

Det er nemlig præcis den. Har set den side og flere andre..:)


Skriv et svar til: Stevens power law

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.