Matematik

Hjæælp

05. april 2014 af notbieber (Slettet) - Niveau: A-niveau

Halløj. 

\binom{t-2}{5} og b = \binom{3}{-3}.

Jeg skal bestemme t, så vektorerne a og b er ortogonale.. But how? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2014 af PeterValberg

udnyt at:

\vec{a}\perp\vec{b}\quad\Leftrightarrow\quad\vec{a}\cdot\vec{b}=0

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. april 2014 af Skc123 (Slettet)

  0=a1b1+a2b

Indsæt dine tal og løs ligningen for t. 


Skriv et svar til: Hjæælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.