Matematik

parabel

05. april 2014 af TheKS (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvis man har denne ligning for en parabel f(x)=-0.25x^2+1.5x+c.. hvordan finder jeg så c? jeg ved at parablen går gennem punkt (1,3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2014 af mathon


          Du har
                             y=-0,25\cdot x^2+1,5\cdot x+c         gennem    \left ( 1,3 \right )
          hvoraf
                             3=-0,25\cdot 1^2+1,5\cdot 1+c
 


Svar #2
07. april 2014 af TheKS (Slettet)

det kom jeg også i tanke om, men tak for reaktionen 


Skriv et svar til: parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.