Matematik

Scene skal males-se vedhæftet dokument.

19. april 2014 af 123434 (Slettet) - Niveau: C-niveau

opgave 3)

Alt males undtagen bunden

Skal taget ikke males indvendigt og udvendigt?

Der må vel også være en åben scene, som ikke skal males

Jeg får

3*(2,5m*30m)+2*(30m*30m)=2025m2

2025m2/3=675l

Det virker bare lidt mærkeligt?

God ferie

Vedhæftet fil: juni.doc

Brugbart svar (1)

Svar #1
20. april 2014 af jnl123

Er det ikke 5 overflader i alt, altså:

Samlet areal:     4·(30·2,5) + 1·(30·30) = 1200 m2

?


Skriv et svar til: Scene skal males-se vedhæftet dokument.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.