Musik

Mat a niveau monotoniforhold hjælp

22. april 2014 af malaa (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej
nogle der kan hjælpe med denne opgave 

en funktion f er bestemt ved 
F(x)=x^3-3/2x^2-6x+7
Bestem monotonifoholdene for f


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2014 af NielsAamandPedersen

Jeg fatter ikke en meter af det - måske er det fordi du har stillet spørgsmålet under musik og ikke matematik :-)

Svar #2
22. april 2014 af malaa (Slettet)

F(x)=x3-3/2x2-6x+7
hvad med nu
jeg skal bare bestemme monotoniforholdene


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2014 af NielsAamandPedersen

Jeg tror altså at du får et bedre svar ved at stille dit spørgsmål i det rigtige forum. Lige nu har du stillet et matematikspørgsmål i musikafdelingen.

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#0

Lad være med at kalde funktionen F(x), når den nu hedder f(x) .

Med       f(x) = x3 - (3/2)x2 - 6x + 7

skal man løse ligningen   f '(x) = 0 .

Man bestemmer fortegnsvariationen for f '(x) og oversætter det til monotoniforholdene for f(x) .


Svar #5
22. april 2014 af malaa (Slettet)

så jeg skal løse den som en andengradsligning

- Sorry har lige lagt mærke til at det var et forkert forum


Skriv et svar til: Mat a niveau monotoniforhold hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.