Matematik

Siden i en retvinklet trekant

03. maj 2014 af NH123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej!

Hvordan finder man denne side når man kun kender en side?? Jeg skal finde QR

tak på forhånd 


Svar #1
03. maj 2014 af NH123 (Slettet)

samme problem i denne opgave: 


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. maj 2014 af Mobbi1999 (Slettet)

Du har i denne opgave:

Areal: 20

Højde: 5

Du ved at i en trekant vil arealet udregnes:

Areal = 1/2 * h*grundlinje

Du indsætter talene i denne formel

20 = 1/2*5*x

20/0.5 = 1/2/0.5 * 5 + x

40 = 5*x

40/5 = 5/5 *x

8 = x 

Du kan tjekke dette ved at sige:

20 = 1/2*5*8 = 1/2*40 = 40/2 = 20

Så svaret er 8.


Svar #3
03. maj 2014 af NH123 (Slettet)

#2

Tusind tak! Men hvad den første opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

I den første opgave har du ikke givet tilstrækkeligt med oplysninger til at komme videre med opgaven.


Skriv et svar til: Siden i en retvinklet trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.