Matematik

hjææælp

07. maj 2014 af milla1997 (Slettet) - Niveau: A-niveau

I et koordinatsystem er givet en trekant ABC, hvis sider har følgende
ligninger:


Siden a: 3y + 3x + 15 = 0
Siden b: 2y - 6x - 4 = 0
Siden c: x = -3


Du skal bestemme størrelsen af trekantens vinkler A, B og C.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2014 af peter lind

Tegn det op. Vinklerne mellem siderne er den samme som vinklerne mellem normalvektorerne så find normalvektorerne

Alternativt (mere besværligt) Find A, B og C som skæring mellem linjerne. Derefter har du flere muligheder for at finde vinklerne


Skriv et svar til: hjææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.