Matematik

isolation

14. maj 2014 af mads190c (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan isolerer jeg A i denne opgave? er helt fortabt i det her. 

opgaven lyder sådan her: A = pi * c * (a+b) 

og det er lille a jeg skal isolerer 

hvordan gør man?


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. maj 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

A = pi * c * (a+b)  <=>

A/(pi * c) = a + b  <=>

a = A/(pi * c) - b


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. maj 2014 af LeonhardEuler

Det hedder ikke isolation - men bare at isolere

A=\pi \cdot c\cdot (a+b)\Leftrightarrow \frac{A}{\pi\cdot c}=a+b\Leftrightarrow \frac{A}{\pi\cdot c}-b =a


Svar #3
14. maj 2014 af mads190c (Slettet)

nå men super, mange tak for svarene! :) forstår det lidt bedre nu :)


Skriv et svar til: isolation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.