Matematik

isolere

18. maj 2014 af snuske22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg skal isolere c i formlen:

a = b/1+c

er der nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2014 af OnceUponATime (Slettet)

a = b/1 + c

a - b/1 = b/1 + c - b/1

a - b/1 = c


Svar #2
18. maj 2014 af snuske22 (Slettet)

mange tak for det hurtige svar!


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. maj 2014 af peter lind

# skriver du opgaven rigtig op ? Mangler der parenteser ?. Hvis det er rigtig skrevet op er løsningen i #1 korrekt


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. maj 2014 af Kachoot (Slettet)

Peter Lind

Har du mulighed for at kigge på følgende?

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1480617


Skriv et svar til: isolere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.