Matematik

Hjælp til aflevering om polynomier

21. maj 2014 af annaf1234 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg vil MEGET gerne have hjælp til opgaven:

Bestem tallet k så x2+5x+k har netop en rod.

Mvh 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2014 af Amril (Slettet)

d = 52 - 4k 

isoler k således at d = 0

52 - 4k = 0

4k = 25 

k  = 6.25


Skriv et svar til: Hjælp til aflevering om polynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.