Matematik

logaritmeregnereglerne

22. maj 2014 af 1256m (Slettet) - Niveau: A-niveau

 er der nogen der kan hjælpe mig med den her opg.

Benyt logaritmeregnereglerne til, uden brug af cas, at skrive følgende tal som en logaritme:
  a = log2 + log3   , b = log18 - log9  , c = log4 + 2log3 ,  d = 3log2 + 2log3 – 2log6   ,   f = 2loga – logb  ,      g = 1 2 log 49 .


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at log(x·y) = log(x) + log(y) , og log(xn) = n·log(x) .


Skriv et svar til: logaritmeregnereglerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.