Matematik

hjææælp

26. maj 2014 af okk (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej 

er der nogen der gider hjæple mig med løse denne opgave. 

opgaven lyder:

i planen er givet vektor a=(t over 2t-3/2) og vektor b=(2over t)

bestem de værdier af t således, at vektorerne a og b er parallelle

mange tak i forhånden


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2014 af SuneChr

Man benytter, at det skalære produkt af
a^•b = 0    eller    a•b^ = 0                  ^ står for tværvektor


Svar #2
02. juni 2014 af okk (Slettet)

er der ikke nogen der vil forklar  lidt dybere hvordan jeg skal lave denne opgave. 

mvh 


Skriv et svar til: hjææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.