Engelsk

Betydningsforskellen imellem to sætninger.

27. august 2014 af uzzy (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen. Jeg sidder med de her sætninger, hvor jeg skal finde betydningsforskellen imellem de to, problemet er bare at jeg sidder helt fast. Er der nogen der muligvis kunne hjælpe mig? 

2.a: He tried to ignore her.

2.b: He tried ignoring her.

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2014 af Stygotius (Slettet)

For at sige det meget kort, kan man sige at 

2a betyder "Han prøvede på at ignorere hende" (uden at det lykkedes) mens 

2b betyder "Han prøvede med at ignorere hende"

Dette gælder nogle få verber som try, forget og remember.

Smlgn. "He forgot posting the letter"  = han glemte at han havde lagt brevet

           "He forgot to post the letter" = han glemte at lægge brevet.

           "He didn't remember posting the letter" = Han kunne ikke huske at han havde lagt brevet

           "He didn't remember to post the  letter" = Han huskede ikke at lægge brevet


Svar #2
28. august 2014 af uzzy (Slettet)

Tak skal du have for det hurtige svar! :)


Skriv et svar til: Betydningsforskellen imellem to sætninger.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.