Matematik

Regression

31. august 2014 af sejr10 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Læs vedhæftet fil - og please hjælp mig med spørgsmål c (markeret med rødt) 

Vedhæftet fil: Spørgsmål C - HJÆLP.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2014 af peter lind

Du skal indsætte x = 9 i den funktion, som du har fundet


Svar #2
31. august 2014 af sejr10 (Slettet)

Hvorfor 9?


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. august 2014 af peter lind

Hvis du ser på skemaet vil du se at x= 9 svarer til året 13. 8 er det sidste x og det er for 2012


Svar #4
31. august 2014 af sejr10 (Slettet)

Okay, tak ;-) så det er bare at indsætte x=9 og så har jeg facit?


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. august 2014 af peter lind

ja


Svar #6
31. august 2014 af sejr10 (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: Regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.