Matematik

Reducer.. ER DET RIGTIGT?

03. september 2014 af tharsha (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er det rigtigt? 

(u+v)*(u-v)+(2u+v)^2-(2v-u)^2

=

4u^2-4v^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Nej, det er ikke korrekt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2014 af Mat4123 (Slettet)

Benyt

\left ( a+b \right )*(a-b) = a^2 -b^2

(a+b)^2 = a^2 + b^2 + 2ab

(a-b)^2 = a^2 + b^2 - 2ab


Skriv et svar til: Reducer.. ER DET RIGTIGT?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.