Matematik

Bogstave - regning

12. september 2014 af powerfrost (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har aldrig i mit liv haft opgaver som disse, er der nogen venlige sjæle som vil regne ud og forklare hvordan man gør´?

(2x + 3)2     

(3x – 5y)(3x + 5y)   

(ax – by)2  

(d + yx)(d – xy)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2014 af peter lind

Det må du da stødt på. Du skal bare bruge reglerne om at gange ind i en parentes

a(b+c) = a*b+a*c

(a+b)(c+d) = (a+b)*c+ (a+b)*d = ...


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

(2x+3)2 betyder (2x+3)·(2x+3)

Benyt kendte kvadratsætninger.


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2014 af mathon

   (3x – 5y)(3x + 5y)  =  (3x)2 - (5y)2 = ?


Skriv et svar til: Bogstave - regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.