Matematik

Hjælp:-)

12. september 2014 af cocochanel555 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har en opgave om vektore men kan ikke huske hvordan man løser den.

Her kommer opgaven:

Bestem koordinaterne til punkterne C og D , når du har følgende oplysninger: 

A(5,3)   B(-2,4)   vektor: AC og vektor BD

Håber at der er nogen der kan hjælpe mig:)

Tak på forhånd:-) 

                          


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at formulere hele opgaven. Der er måske tale om et parallelogram?


Svar #2
12. september 2014 af cocochanel555 (Slettet)

Jeg vil have hjælp til at find ud af hvordan jeg kan finde punkt C og D :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2014 af SuneChr

# 2
Man skal vide, hvor i forhold til A og B de to punkter C og D ligger.


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Kender man vektorerne AC og BD ?

Så har man

        OC = OA + AC

og

        OD = OB + BD ,

hvor O er koordinatsystemets begyndelsespunkt.


Svar #5
12. september 2014 af cocochanel555 (Slettet)

det eneste opgaven der står i opgaven er:

Bestem koordinaterne til punkterne C og D , når du har følgende oplysninger: 

A(5,3)   B(-2,4)   vektor: AC og vektor BD


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#5

Der er måske oplyst nogle koordinatsæt for vektorerne AC og BD ? Benyt så #4.


Svar #7
12. september 2014 af cocochanel555 (Slettet)

pus ja...

AC=  -1,2

BD=  -4,6

:)


Brugbart svar (0)

Svar #8
12. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#7

Så benyt fremgangsmåden i #4.


Svar #9
12. september 2014 af cocochanel555 (Slettet)

mange tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Hjælp:-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.