Matematik
Mursten
21. september 2014 af
Natasha12 (Slettet)
-
Niveau: 7. klasse
Hej.
Jeg har en uge opgave om mursten og jeg er nået til en opgave som jeg ikke rigtig kan forstå hvad og hvordan man skal gøre, kan i hjælpe mig.
Opgaven lyder= nogle af murstenene fremstilles med tre huller som er vist på figur 2.
Figuren er vist i samme målestoksforhold som figur 1 og målestoksforholdet i figur 1 er = l= 22,8 og b= 10,8 og h= 5,4.
BEREGN MURSTENENS RUMFANG.
Hjæp hurtigst muligt tak
Jeg har en uge opgave om mursten og jeg er nået til en opgave som jeg ikke rigtig kan forstå hvad og hvordan man skal gøre, kan i hjælpe mig.
Opgaven lyder= nogle af murstenene fremstilles med tre huller som er vist på figur 2.
Figuren er vist i samme målestoksforhold som figur 1 og målestoksforholdet i figur 1 er = l= 22,8 og b= 10,8 og h= 5,4.
BEREGN MURSTENENS RUMFANG.
Hjæp hurtigst muligt tak
Svar #1
21. september 2014 af Natasha12 (Slettet)
Vendt er det ikke bare at man skal gange l gange b gange h
Skriv et svar til: Mursten
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
