Matematik

Trigeometri

22. september 2014 af Maria10101 (Slettet) - Niveau: C-niveau
Jeg skal beregne de manglende sider i en retvinklet trekant altså a og b
Her er informationerne:
A: 31 grader
C:90 grader
B: 59 grader

c:16
- hvad skal jeg gøre?

Brugbart svar (1)

Svar #1
22. september 2014 af mathon

det må være
                             c = 16


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. september 2014 af mathon

                b = c·cos(A) = c·sin(B)

                a = c·cos(B) = c·sin(A)


Svar #3
22. september 2014 af Maria10101 (Slettet)

Ja, har lige ændret det :)

Svar #4
22. september 2014 af Maria10101 (Slettet)

Tusind tak :

Svar #5
22. september 2014 af Maria10101 (Slettet)

Hvad nu hvis man ikke har vinkel A og B.
Jeg bruger denne formel: sin(B)=b/c ---> sin(B)= 3/5 = 0,6
Hvad skal jeg så gøre efter det?

Skriv et svar til: Trigeometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.