Matematik

Hjælp

28. september 2014 af Yeew (Slettet) - Niveau: C-niveau

Når der fx står a^2-2a^4 vil det ikke så give -a^6, idet 2a^4 fortæller at der 2  a^4 a^4, og det giver a^2-a^4-a^4 =-a^6


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2014 af SuneChr

a2 - 2a4 = a2(1 - 2a2)
Dét, du sikkert tænker på, er, når der ganges
an·am = an + m


Svar #2
28. september 2014 af Yeew (Slettet)

Men hvor kommer 1 fra?;)


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2014 af SuneChr

Når a2 ganges ind i parentesen fås
a2·1 - a2·2·a2


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.