Matematik

Polynomier

29. september 2014 af brow90 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Er der nogen som vil tjekke det?

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
30. september 2014 af kieslich (Slettet)

Hvorfra får du x2 = 5 ???

p(z) = 5 + 1 - 2i NEJ,    det er r1 = 5 + 1 -2i så p(r1) = 0

du skal nævne at når 6 -2i er en rod og koefficienterne er reelle så er 6 + 2i også en rod


Svar #2
30. september 2014 af brow90 (Slettet)

X2=5 det havde vi fået oplyst for den forrige opg.

 


Svar #3
30. september 2014 af brow90 (Slettet)

Er det sådan her du mener? og er ser den rigtigt ud?

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #4
30. september 2014 af kieslich (Slettet)

nemlig, men hvorfor er x2 = 5, det står måske i opgaven


Skriv et svar til: Polynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.