Matematik

Redu

08. oktober 2014 af Nicole87 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

Jeg skal reducer følgende

(a+b)(a-b)+b2

Nogen der kan hjælpe mig til hvordan jeg gør? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2014 af mathon

Folkeskolens tredje kvadratsætning:

                                                                 (a + b)(a - b) = a2 - b2


Svar #2
08. oktober 2014 af Nicole87 (Slettet)

Mente jeg nok, men hvordan gør jeg det når der står +b2 efter parantsen. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2014 af Koburg58 (Slettet)

#2

(a + b) · (a - b) + b2 = a2 - b2 + b2 = a2


Skriv et svar til: Redu

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.