Matematik

Differentialligninger

27. oktober 2014 af Bitten16 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp til opgave 349 ? 

Vedhæftet fil: IMG_2097.JPG

Svar #1
27. oktober 2014 af Bitten16 (Slettet)

+ 352... 

Vedhæftet fil:IMG_2098.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Opg 349.

Løs differentialligningen ved at benytte panserformlen.

        y' = 2y - e2x .

Fastlæg integrationskonstanten ud fra betingelsen  f(0) = 2.


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#1

Prøv nu at gøre én opgave færdig, før du går i gang med den næste.

Opg 352. Her skal du jo bare taste ind på dit CAS-værktøj. Du kan også pøve at bruge dine egne færdigheder og løse ligningen ved at benytte separation af de variable.

        y' = (2x-1)·y

Det blev måske gjort i Opg 351, se det vedlagte i #1.


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.