Matematik

Optimering

29. oktober 2014 af akdsdk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgave 8a i vedhæftede bilag.

Jeg får det til O= 6\cdot x^2+6\cdot x\cdot h+2\cdot x\cdot h

Nogen der kan give nogle hints?

Vedhæftet fil: sæt41.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2014 af peter lind

Det stememr jo fint med hvad der står i opgaven, så hvad er problemet ?


Svar #2
29. oktober 2014 af akdsdk (Slettet)

Den sidste del i Overfladeareal formlen giver jo 8\cdot h\cdot x, men min den giver et h og et x for meget. Det ville jo give 6\cdot x^2+8\cdot x^2+h^2, hvilket jo er forkert. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. oktober 2014 af peter lind

6x*h+2x*h = 8x*h


Skriv et svar til: Optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.