Matematik

Reducering

03. november 2014 af Muaaav (Slettet) - Niveau: B-niveau

6/7a + 2/14 - 1/2a


Svar #1
03. november 2014 af Muaaav (Slettet)

???? :(


Svar #2
03. november 2014 af Muaaav (Slettet)

PLZ ?? ;(


Svar #3
03. november 2014 af Muaaav (Slettet)

fuck jer koran, sut min fede saftige pik, røvhuller! :(


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2014 af Koburg58 (Slettet)

Få fællesnævner og udregn så

Brugbart svar (1)

Svar #5
03. november 2014 af asketræ (Slettet)

Da fuq! Som #4 sagde, få fællesnævner, derefter udregn, derefter se om man kan reducere de forskellige udsagn.

\frac{6}{7a} + \frac{2}{14} - \frac{1}{2a} = \frac{12}{14a} + \frac{2}{14} - \frac{7}{14a} = \underline{\underline{\frac{5}{14a} + \frac{1}{7}}}


Brugbart svar (1)

Svar #6
03. november 2014 af Koburg58 (Slettet)

#5

Bemærk, at 14a ikke er det samme som 14.

\frac{6}{7a}+\frac{2}{14}-\frac{1}{2a}=\frac{12}{14a}+\frac{2a}{14a}-\frac{7}{14a} = \frac{12+2a-7}{14a} = \frac{5+2a}{14a}


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.