Matematik

math omvendtporptional

03. november 2014 af Karare - Niveau: 10. klasse

hej opgave 4 

Vedhæftet fil: mememe.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2014 af PeterValberg

to størrelser (x og y) er omvendt proportionale, hvis følgende gælder:

y=\frac{k}{x}

hvor k er en konstant.

Brug oplysninger x = 6 og y = 15 til at bestemme værdien for k

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2014 af SuneChr

Produktet af x og y skal overalt være 90, idet det af tabellen ses, at
x·y = 6·15


Svar #3
03. november 2014 af Karare

så jeg siger 90 *60= 5400 eller 90/60 = 1,5 

hvem er rigtigt 


Skriv et svar til: math omvendtporptional

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.