Matematik

Proportionale

03. november 2014 af jauvu (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har ikke rigtigt haft om proportionale, så ved ikke hvordan jeg skal gribe opgaven an, nogen som vil hjælpe(i kan se opgaven i filen, som er vedhæftet)

Vedhæftet fil: proportionale.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2014 af mathon

proportionale.png

hvilket betyder
                                  \frac{y}{x}=6
eller
                                  y=6x

                                  x=\frac{y}{6}


Skriv et svar til: Proportionale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.