Matematik

Rentesatsen

06. november 2014 af P3ter (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej...

Opg 6 har jeg lidt problmer med. billede vedhæftet 

forsat dejlige dag :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2014 af mathon

Slå op i en rentetabel
og find
                                   1+r=2

eller
                                 K(t)=K_0(1+r)^t

                                  2K_0=K_0(1+r)^{T_2}

                                  2=(1+r)^{T_2}

                                  \log(2)=\log(1+r)\cdot T_2

                                  T_2(r)=\frac{\log(2)}{\log(1+r)}

                                 
              
       


                                 


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2014 af mathon

                              \begin{array} {|c|c|c|c|} for\! doblingstid&2\%&5\%&7\%\\ \hline T_{2}&35,00&14,21&10,24 \end{array}


Skriv et svar til: Rentesatsen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.