Matematik

Det haster

08. november 2014 af sejt12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad bliver resultat har regnet så langt se billede

Vedhæftet fil: rsulrrr.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Hæv parentesen (og husk at skifte fortegn på alle leddene indeni), og så er der en masse led, der går ud mod hinanden.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

Du kunne lige så godt have forsat i din oprindelige tråd: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1538947

men

(a + b)2 - (a + 2b) · (a + b) = a2 + b2 + 2ab - (a2 + ab + 2ab + 2b2) = a2 + b2 + 2ab - a2 - ab - 2ab - 2b2 
= - ab - b2

da

1b2 - 2b2 = -1b2 = - b2


Svar #3
08. november 2014 af sejt12 (Slettet)

Dit facit er -ab-b^2? er det ikke bar' ab-b^2?


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. november 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

Nej


Skriv et svar til: Det haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.