Matematik

Reduktion

08. november 2014 af sejt12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

(a+b)^2-(a+2b)(a+b) er kommet frem til at det giver følgende: a^4+2b^2+7ab+2bb

Passer det? Hvis ikke kan I så ikke vise hvordan man gør?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

(a+b)^2 - (a+2b)\cdot (a+b) = a^2 + b^2 + 2ab - (a^2 + ab+2ab+2b^2)

regn så færdig


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

#0

Dit resultat er ikke korrekt. Man kan benytte

        (a+b)2 - (a+2b)·(a-b) = (a+b)·(a+b -(a+2b)) = (a+b)·(a+b -a -2b) = (a+b)·(-b) = ...


Skriv et svar til: Reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.