Matematik

brøk (decimal tal til brøk)

09. november 2014 af hjælp0til0lektier (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Vil gerne have nogle eksempler på de her: 

a) 0,9 til brøk: 

b) Sandt eller falsk? : 0,4 x 0,5 = 2/10?

har lidt svært ved matematik, håber du kunne hjælpe lidt :)!


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2014 af mathon

a)
         0,9=\frac{9}{10}


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2014 af mathon

b)
                        0,4\cdot 0,5=\frac{4}{10}\cdot \frac{5}{10}=\frac{4\cdot 5}{10^2}=\frac{20}{100}=\frac{2}{10}

nemmere:
                        0,4\cdot 0,5=0,20=\frac{2}{10}


Skriv et svar til: brøk (decimal tal til brøk)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.