Matematik

Sekanthældning

11. november 2014 af gymelev2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Er der en som vil hjælpe med vedhæftede opgaver b og c?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2014 af LeonhardEuler

b      Bare følg instruktionerne. Indsæt  h = 2 • 10-2 , h = 5 • 10-5  og h =1 • 10-7   i  (h + 1)1/h   og se hvad der konvergerer imod for mindre og mindre h

c      Sæt      1/h = n   og substituer i udtrykket  (h + 1)1/h   og se hvad der sker for n  når h bliver lille.


Skriv et svar til: Sekanthældning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.