Matematik

Komplekse ligningssystem (Linear Algebra):

16. november 2014 af Niko83 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej til alle derude. Jeg skal løse en ligning, mens jeg har ingen clue om ligningen.
 

Ligningen er: 2 x1 + ix +(1+i)x3 = 1.
Selv om jeg har læst bogen (Lineær Algebra), jeg kan ikke finde ud af det.
Håber, at nogen vil hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2014 af Eksperimentalfysikeren

Du har skrevet én ligning med tre ubekendte. Den har uendelig mange løsninger. Hvis du skal nå frem til præcis én løsning, har du brug for tre ligninger, der er lineært uafhængige.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Hvis x1, x2 og x3 er reelle tal, har man de to ligninger

        2x1 + x3 = 1

        x2 + x3 = 0

hvor man for eksempel kan benytte x3 som parameter.


Skriv et svar til: Komplekse ligningssystem (Linear Algebra):

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.