Matematik

Reducering

29. november 2014 af BrainyBrain - Niveau: C-niveau

Hej.

Nogle der kan hjælpe med at forlare hvordan dette udtryk kan reduceres?

5m  /  2m+ 3mn

Tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2014 af SuneChr

\frac{5m}{2m^{2}+3mn}=\frac{5m}{m\left ( 2m+3n \right )}              Forkort med m


Svar #2
29. november 2014 af BrainyBrain

Giver den så:

5 / 2m + 3n

?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. november 2014 af SuneChr

Ja. Sæt en parentes om hele nævneren, så det ikke kan misforstås.
5 / (2m + 3n)


Svar #4
29. november 2014 af BrainyBrain

Okay, Tak:)


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.