Matematik

Isoler x

04. december 2014 af sejt12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, kan i ikke se billedet, og vise hvordan man regner opgaven?

Vedhæftet fil: 1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2014 af Stats

\\R=\frac{R_0}{1+\alpha (t-t_0)}\\ \\ R(1+\alpha (t-t_0))=\frac{R_0(1+\alpha (t-t_0))}{1+\alpha (t-t_0)}\\ \\ R(1+\alpha (t-t_0))=R_0\\ \\ 1+\alpha (t-t_0)=\frac{R_0}{R}\\ \\ 1+\alpha (t-t_0)-1=\frac{R_0}{R}-1\\ \\ \alpha (t-t_0)=\frac{R_0}{R}-1\\ \\ \frac{\alpha (t-t_0)}{\alpha}=\frac{\frac{R_0}{R}-1}{\alpha}\\ \\ t-t_0=\frac{\frac{R_0}{R}-1}{\alpha}\\ \\ t-t_0+t_0=\frac{\frac{R_0}{R}-1}{\alpha}+t_0\\ \\ t=\frac{\frac{R_0}{R}-1}{\alpha}+t_0

Tænker det er sådan

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2014 af Stats

.

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Isoler x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.