Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Srp hjælp til billeder

06. december 2014 af 8989ch (Slettet)

Hej 

I srp skal billeder så står i hovedafsnittet eller under bilag? eller begge steder ´? 

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2014 af fl0werpower (Slettet)

Under bilag :-) 


Svar #2
06. december 2014 af 8989ch (Slettet)

Super! Tusind tak :) 


Svar #3
06. december 2014 af 8989ch (Slettet)

Men hvordan skal jeg så henvise til dem? altså skal jeg skrive "i bilag nr 1" eller hvordan 


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. december 2014 af fl0werpower (Slettet)

Benyt dig af fodnoter. :-) 


Svar #5
06. december 2014 af 8989ch (Slettet)

Ja okay!
Nu hvor jeg tænker over det, kan du så huske hvornår det er at man skal bruge fodnoter præcist og hvordan? :) jeg er nemlig lidt i tvivl om forskellen mellem fodnoter og citater :) 


Svar #6
06. december 2014 af 8989ch (Slettet)

og hvad det er sådan helt præcist... 


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. december 2014 af fl0werpower (Slettet)

Du skal bruge fodnoter, når du vil dokumentere for noget. Gå ind på Word > referencer > indsæt fodnote.

Husk at skrive således:

side        =    s.    37
side    +    efterfølgende    side    =    s.    37f.
side    +    efterfølgende    to    eller    flere    sider    =    s.    37ff.


Skriv et svar til: Srp hjælp til billeder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.