Matematik

Sandsynlighedsregning

09. december 2014 af annie4567 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle som kan forklare mig disse to love:

Additionsloven: P(AUB) = P(A) + P(B) - P(A∩B)

Multiplikationsloven:P(A∩B) = P(A)* P(BIA)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2014 af PeterValberg

det blev noget sludder, jeg fik skrevet...
(desuden er tegningen forkert)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:venn-intersection.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. december 2014 af PeterValberg

Beklager #1

P(AUB) = P(A) + P(B) - P(A∩B) forklares bedst vha. et Venn-diagram
Det skulle gerne fremgå af nedenstående skitse, at det grå område
A∩B (øverst til højre) ligger både i A og i B, derfor trækkes P(A∩B) fra

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:hw02.p3b.jpg

Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.