Matematik

Potensregning

09. december 2014 af tayfun1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Studieportalen

I forbindese med min SRP skal jeg forklare hvorfor (1/2)^n bliver et meget lille tal når n bliver et stort tal. 
Er denne forklaring korrekt? 
Når tallet n begynder at blive større bliver (1/2)n meget lille. Dette gælder da tal, der ligger mellem -1 og 1 opløftet i potens altid bliver mindre, hvis det tal de opløftes i ikke ligger mellem -1 og 1.  

På forhand tak
Tayfun 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2014 af LeonhardEuler

\left (\frac{1}{2} \right )^{n}=\frac{1}{2^{n}}\rightarrow 0\ \textup{for }\ n\rightarrow \infty


Skriv et svar til: Potensregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.