Matematik

Hjælp

11. december 2014 af Suu006 (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Med Opgave 26 C
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2014 af DavidDavidD (Slettet)

For at regne c ud, skal du dividere ikke-læste lektier med læste lektier og gange med 100, således:

mandag: 5/18 = 0,27 * 100 = 27%. 100 - 27 = 73% der havde læst lektier mandag

tirsdag: 6/19 = 0,31 * 100 = 31%. 100 - 31 = 69% der havde læst lektier tirsdag

så mandag er den dag der var flest de rhavde lavet lektier i forhold til dem man undersøgte 


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

#1

Det er forkert beregnet. De lektielæsende elever skal tages i forhold til det samlede antal elever.

mandag: 18/(18+5) = 18/23 = 78% der havde læst lektier mandag

tirsdag:    19/(19+6) = 19/25 = 76% der havde læst lektier tirsdag.

Det bliver stadig mandag, der scorer højest, men beregningsmetoden i #1 er forkert.


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2014 af DavidDavidD (Slettet)

#2

nå okay


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.