Matematik

hjælp!!!

13. december 2014 af simo045i (Slettet) - Niveau: B-niveau

kan i hjælpe med den opgave jeg har vedlagt :)

på forhånd tak

Vedhæftet fil: hjælp.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2014 af Heptan

"Beregn f(-6)" ... indsæt x = -6 i funktionen og beregn.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2014 af Heptan

"Bestem en...."  Udnyt, at en lineær funktion har formen

y = a * x + b

hvor du kender a, men du mangler b. Bestem b ved at indsætte x = 50 og y = 8, og løs ligningen for b.


Svar #3
13. december 2014 af simo045i (Slettet)

Hvad kommer formlen så til at hedde? ??

Svar #4
13. december 2014 af simo045i (Slettet)

Hvad er a?

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. december 2014 af Heptan

a er hældningen


Skriv et svar til: hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.