Matematik

Diffentialligninger

15. december 2014 af sabrinalis (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er ved at skrive min SRP og skal redegøre for differentialligninger og løsningen på differentialligninger. Ud over dette skal jeg opstille en differentialligning for ekspotentiel vækst og logistisk vækst og lave løgsningen af disse. Er der nogen der kan hjælpe med af redegøre for noget af dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2014 af mathon

Differentialligning for eksponentiel vækst:

                                    \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=k\cdot y


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2014 af mathon

Differentialligning for logistisk vækst:

                                    \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=a\cdot y\cdot (M-y)\; \; \; \; \; a,M,y\in \mathbb{R}_+ \; \; \; y<M


Skriv et svar til: Diffentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.