Matematik

trekants beregning

08. januar 2015 af Bokkiesundstrup (Slettet) - Niveau: B-niveau

nogen som kan hjælpe med linigen for at finde c ____  takker på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2015 af mathon


                                       c=a\cdot \frac{\sin(A+B)}{\sin(A)}                           \sin(C)=\sin(180^{\circ}-(A+B))=\sin(A+B)


Skriv et svar til: trekants beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.