Matematik

sinusrelationerne

10. januar 2015 af Flappetdreng (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg sad lige ved det sidste bevis men kunne ikke huske den sidste hjælp tak

SinC\frac{c}{??} hvad er den sidste????


Brugbart svar (2)

Svar #1
10. januar 2015 af hesch (Slettet)

#0: Det kommer an på, hvad du skal finde.  Generelt hedder relationen:

sin(A)/a = sin(B)/b = sin(C)/c       ( den er let at huske ).

Lad os nu sige, at det er sin(B) du skal finde, kan du skrive:

sin(B)/b = sin(C)/c    =>

sin(B) = sin(C) * b / c


Skriv et svar til: sinusrelationerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.