Matematik

Parentes - og +

13. januar 2015 af Sarahroa (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Synes, de her stykker er lidt forvirrende, og har fuldstændig glemt hvordan jeg skal starte og slutte, dog har jeg et bud, meen....

(+3)+(-5)-(-2)=

0,5^2 + 9 * 3 = 27,25 

15 3/4 + 2,5 = 18 1/4

12 1/2 : 2 = 6, 1/4


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. januar 2015 af Heptan

Det er korrekt.

Husk at minus og minus giver plus, så dvs.

(+3)+(-5)-(-2)= +3 + (-5) + 2

og at plus og minus giver minus:

= 3 - 5 + 2


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#0

Man skriver ikke 6, 1/4 , men 6,25 eller 6 1/4 .


Svar #3
13. januar 2015 af Sarahroa (Slettet)

Såå, det giver -6?


Svar #4
13. januar 2015 af Sarahroa (Slettet)

#2

Kan se, at du har overstreget kommaet, og det må have været en fejl, men tak for rettelsen alligevel! :)


Brugbart svar (1)

Svar #5
13. januar 2015 af Heptan

#3 Nej desværre, men du har den næsten!

:3


Svar #6
13. januar 2015 af Sarahroa (Slettet)

Det giver 0 ikke? :p


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. januar 2015 af Heptan

Jooo da :D


Svar #8
13. januar 2015 af Sarahroa (Slettet)

Tusind tak for hjælpen!!!! :)


Brugbart svar (0)

Svar #9
13. januar 2015 af Heptan

Det var så lidt, held og lykke med det hele :)


Svar #10
13. januar 2015 af Sarahroa (Slettet)

Mange tak skal du have! :)


Skriv et svar til: Parentes - og +

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.