Matematik

bestem en ligning for den rette linje

16. januar 2015 af simo045i (Slettet) - Niveau: C-niveau

kan i hjælpe mig :)

Vedhæftet fil: dffs.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2015 af mathon

Akseskæringsformlen
                                             \frac{x}{4,1}+\frac{y}{5,5}=1                        multiplicer med 4,1·5,5 = 22,55

                                             5,5x+4,1y=22,55

   


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Aflæs koordinatsættene for 2 punkter på linien og bestem så liniens ligning.


Svar #3
16. januar 2015 af simo045i (Slettet)

tusinde tak <3


Skriv et svar til: bestem en ligning for den rette linje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.