Matematik

Hjælp

17. januar 2015 af anders2015 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Jeg mangler hjælp til dette regnestykke:

8-24:(10-6)+2×3=

Hvordan regner jeg dette ud?

Vh Anders


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2015 af SuneChr

8-\frac{24}{10-6}+2\cdot 3=8-\frac{24}{4}+2\cdot 3=8-6+6=8


Svar #2
17. januar 2015 af anders2015 (Slettet)

Mange tak for hjælpen 

Hilsen Anders


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.