Matematik

f(x)=e^x+x^2

17. januar 2015 af aaadelux (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, det ville være dejligt hvis i kunne tjekke det her i gennem: 

En funktion f er bestemt ved f(x)=e^x + x^2 

Bestemt f'(x) = e^x + 2x 

Bestem f'(0) = e^0 + 2*0 = 1 

Bestem f'(2) = e^2 + 2*2 = 4 

Er det rigtigt?? 

Tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Det er rigtigt, pånær det sidste lighedstegn.  e2 + 2·2 er ikke lig med 4.


Svar #2
17. januar 2015 af aaadelux (Slettet)

Kan du evt hjælpe mig? Har prøvet i TI n-spire men den siger noget med domæne... 


Svar #3
17. januar 2015 af aaadelux (Slettet)

er det e^2+4


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ja.


Skriv et svar til: f(x)=e^x+x^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.