Matematik

HJÆLP

22. januar 2015 af Gyldenløw (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har fået en opgave der ser således ud: 

Givet funktion f(x) = ax + b

Hvad giver   \frac{f(x+h)-f(x)}{h} hvor h er et positivt tal.

Er der please nogle der vil hjælpe, for jer er virkelig lost!!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2015 af SuneChr

\frac{a(x+h)+b-(ax+b))}{h}=\frac{ah}{h}=a


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.