Matematik

parabels toppunkt

26. januar 2015 af tobiasyesyes (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej
Jeg har vedhæftet en opgave, som jeg godt kunne bruge noget hjælp til.

på forhånd, tak.
Hilsen Tobias.

     
Vedhæftet fil: opgave.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2015 af mathon

          \small \small \begin {array} {|c|c|c|} a&b&x_T\\ \hline 1&-2&\frac{-b}{2a} \end{array}         

                                          \small x_T=\frac{-(-2)}{2\cdot 1}


Svar #2
26. januar 2015 af tobiasyesyes (Slettet)

#1

Ok, tak. Hvordan skitserer jeg så parablen? Kan ikke helt huske metoden ved sammenhængen mellem et koordinatsystem og en ligning.

     

Skriv et svar til: parabels toppunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.